Anonymous оголосили Ізраїлю кібервійну

Учасники хакерського руху Anonymous на знак протесту проти військової операції в секторі Газа виклали у відкритий доступ список з тисяч людей, які нібито зробили пожертвування проізраїльської організації Unity Coalition. Документ, в якому перераховані імена, а в деяких випадках домашні адреси і електронна пошта, був опублікований на сайті Pastebin.

Цей список, мабуть, досить старий, пише CNET. У нім згадується, наприклад, заступник міністра оборони США з військово-політичних питань Дуглас Фейт, який подав у відставку в 2005 році. У іншому документі містяться адреси електронної пошти чиновників з Білого дому, сенату, Бюро дипломатичної безпеки США, а також ЗМІ, що нібито виражають підтримку Ізраїлю.

Про початок операції #OpIsrael проти Ізраїлю Anonymous оголосили минулого тижня. «Хактивисти» підкреслили, що вважають дії цієї країни занадто жорстокими по відношенню до палестинських територій. З 16 листопада хакери атакували більше 600 ресурсів, включаючи базу даних Банку Єрусалиму і сайт міністерства закордонних справ Ізраїлю.

Напередодні в Twitter- аккаунті @AnonymousPress з’явився твит, що «пакистанські хакери» провели дефейс(тобто змінили вміст сторінок) Bing, MSN, Skype, Live і інших сервісів Microsoft. Втім, представники компанії спростували це твердження, заявивши, що ніякого злому помічено не було.

Comments are closed.