нову Xbox зарядять божевільною начинкою

Журнал Xbox World(випуск в iTunes) оприлюднив технічні характеристики ігрової консолі Microsoft нового покоління. Як стало відомо, нова приставка отримає надпотужну начинку: 8 гігабайт оперативної пам’яті і чотири апаратні ядра, кожне з яких розділене на 4 логічних.

Крім того, наступна Xbox нібито обзаведеться приводом для дисків Blu — ray, деяким «інноваційним контроллером», A/V- портом і системою спрямованого звуку. Усупереч більше раннім чуткам, джерела видання стверджують, що консоль назвуть не «Xbox 720», а просто Xbox, і усередині Microsoft вона відома під кодовим ім’ям Durango.

Через деякий час після релиза консолі Microsoft може показати безконтактний контроллер Kinect 2.0 і окуляри доповненої реальності. Невідомо, чи увійде який-небудь з цих пристроїв в комплект або продаватиметься окремо.

Очікується, що нову Xbox компанія представить на виставці ігрової індустрії E3, яка пройде з 11 по 13 червня 2013-го. Виходячи з довгострокової стратегії Microsoft, що потрапила в Інтернет влітку, в магазини приставка може поступити до кінця року.

У документі, що «витік», також згадувалися окуляри доповненої реальності для Xbox. У описі «Kinect Glasses» говорилося, що вони зможуть надавати геймерам «інформацію про людей, місця і об’єкти в режимі реального часу». Окуляри, які будуть схожі з тими, які розробляє Google, можуть вийти в 2014 році.

Comments are closed.