Skype для Android оптимізували під планшети

Skype, належна Microsoft, відновила клієнт відеочату для пристроїв на операційній системі Android. Найпомітнішою зміною у версії 3.0 став інтерфейс, оптимізований для спілкування з планшетника.

Як мовиться у блозі компанії, краще всього новий дизайн виглядає на моделях Samsung Galaxy Tab 2, Google Nexus 7, Acer Iconia, Asus Transformer Prime, Motorola Xoom і Sony S.

Окрім цього, нова версія програми пропонує поліпшену якість звуку. Завдяки підтримці широкосмугового кодека SILK, вона підлаштовується під коливання в швидкості інтернет-з’єднання і намагається забезпечити максимально можливу якість звучання. Також в Skype 3.0 користувачі можуть «зв’язати» свій обліковий запис Skype з аккаунтом Microsoft.

Skype 3.0 для смартфонів і планшетів на Android можна викачати в Google Play. Як пише TechCrunch з посиланням на співробітників компанії, Skype є найпопулярнішим клієнтом для відеодзвінків на платформі Google — його викачали понад 100 мільйонів разів. Нещодавно сервіс опинився в центрі скандалу, коли в Мережі опублікували простий спосіб отримати доступ до чужого облікового запису.

Comments are closed.