Інтернет-лампа скоротить відстань між рідними

Творці інтернет-гаджета Good Night Lamp вирішили зробити розлуку між близькими людьми менш хворобливої. Новий винахід — це набір настільних ламп, які треба роздати родичам або друзям. Світильники, підключені до Інтернету, почнуть «спілкуватися» один з одним.

Коли велику лампу включатимуть або вимикатимуть, «лампи-малятка» з набору у будинках близьких зроблять те ж саме, нагадуючи про те, що у цей момент близька людина прийшла додому, прокинулася або лягла спати, навіть якщо він на іншому кінці світу, повідомляє Gizmag.

Незвичайну лампу розробила дизайнер Олександра Дешамп-Сонсино, захоплена ідеєю «Інтернету речей». Ця концепція припускає, що наше життя кардинально зміниться вже найближчими роками, коли можливості глобальної Мережі зможуть використати повсякденні предмети і побутові прилади, а не тільки просунуті цифрові пристрої.

Лампи Дешамп-Сонсино «спілкуються» один з одним через Інтернет. Конкретна дата вступу світильників в продаж доки не називається, на сайті продукту говориться тільки, що це станеться на початку 2013 року. На прототипи можна буде помилуватися на виставці CES 2013 в січні.

Comments are closed.