Galaxy S IV затримається через виробничі проблеми

Схоже, що вихід нового флагмана Samsung Galaxy S IV затримується. Компанія зіткнулася з серйозними проблемами на виробництві, так що любителям Android- смартфонів доведеться ще трохи почекати.

З чуток, новий смартфон Samsung отримає 4,99-дюймовий дисплей з дозволом 1080p і щільністю в 441 піксель на дюйм. Збільшення розміру екрану, безумовно, має сенс. Правда є і проблема: дисплей такого розміру зробить дуже ефемерною різницю між Galaxy S IV і Galaxy Note. Журналісти Unwired View навіть припустили, що вже через декілька років ці лінійки зіллються в одну, якщо, звичайно, екрани Galaxy Note також не збільшаться в розмірах(що, у свою чергу, зробить незначною різницю між Note і мініатюрними планшетами).

Основна «фішка» нової Galaxy S — це її приголомшливий екран Super AMOLED, його повинні показати аудиторії вже в січні, на виставці CES. Проте саме в нім і полягає основна проблема компанії. Samsung просто не справляється з виробництвом цього дива техніки. У корпорації не виходить налагодити масове виробництво через «проблеми з технологією випару».

Зіткнувшись з цими труднощами, Samsung спробувала використати більше просунуту технологію LITI, яка належна була допомогти компанії створити достатню кількість матеріалів для екранів. Проте і на цьому полі діяльності Samsung очікували серйозних проблем, пов’язаних з відображенням синього кольору.

Очевидно, прагнучи випустити на ринок по-справжньому революційний гаджет, корейський технічний гігант не розрахував свої сили. Тепер у компанії є приводи для занепокоєння: знижувати планку якості вона не може, але якщо проблема не буде улагоджена найближчим часом, запуск Galaxy S IV доведеться відкласти. Це може привести до багатомільйонних збитків, адже конкуренти теж не дрімають.

Зараз важко судити, чи буде затримка обчислюватися днями або навіть місяцями. У будь-якому випадку Unwired View закликає любителів корейських смартфонів не панікувати завчасно — офіційних підтверджень того, що Samsung зіткнулася з серйозними проблемами на виробництві доки немає, так що повідомлення про можливу затримку випуску нового флагмана можуть виявитися просто чутками.

Comments are closed.