Фронтмен Black Eyed Peas поліпшить камеру iPhone

Репер will.i.am, лідер групи Black Eyed Peas, анонсував фотоприставку до iPhone. Підключивши її до в смартфону, користувачі зможуть поліпшити якість знімків. Випуском аксесуара займеться заснована ним компанія i.am+.

Апарат перетворює «айфон» з 8-мп матрицею в 14-мегапиксельную камеру. У інтерв’ю з The Telegraph музикант підкреслив, що його пристрій вбудовані власний сенсор і спалах, які на порядок покращують якість і чіткість фотографій, зроблених на смартфон Apple.

Назва фотоприставки, а також її вартість will.i.am не назвав. Як очікується, ціна і точна дата релиза будуть оголошені в середу, 28 листопада, на презентації в Лондоні. Поки лише відомо, що гаджет можна буде купити з початку грудня, а продаватися він буде в престижних універмагах Selfridges.

i.am+ отримала ліцензію від Apple на виробництво і продаж аксесуара для iPhone 4 і iPhone 5, а також супутнього застосування. По словах репера, в майбутньому його компанія займеться випуском і іншого «заліза».

Соліст Black Eyed Peas відомий своїм інтересом до інноваціями в області технологій. У 2008 році will.i.am у вигляді голограми дав інтерв’ю телеканалу CNN в прямому ефірі, фізично знаходячись у іншому місці.

А в серпні 2012-го одну з пісень музиканта(Reach for the Stars), виконувану на Землі, транслював марсоход «Кьюриосити», що знаходиться на Марсі. Крім того, минулого року will.i.am був запрошений на роботу в Intel, де він обійняв посаду «директора по творчих інноваціях».

Comments are closed.